En bilforhandler med et bredt udvalg af biler

Jørgen Mølgaard A/S er en bilforhandler i Ringsted med et bredt og alsidigt udvalg af både nye og brugte biler.

Vi forhandler både nye såvel som brugte biler i et væld af modeller og i flere forskellige prisklasser hvilket sikrer, at du har mulighed for at finde en god bil, som efterkommer lige netop de kriterier, ønsker og behov, som du måtte have.

Kompetent og professionel rådgivning

Når du skal købe ny bil, kan det altid være en god idé at rådføre sig med en erfaren forhandler, som kan yde kyndig rådgivning omkring valg af model.
Som bilforhandler i Ringsted har vi hjulpet et væld af privatpersoner i forbindelse med deres køb af ny bil – og vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til lige netop dit behov.

Salg og leasing af biler i stort udvalg

Hos Jørgen Mølgaard A/S tilbyder vi både salg såvel som leasing af biler fra BMW og MINI. Vi har et væld af forskellige typer af biler – både indenfor salg og leasing. Vores alsidige udvalg af kvalitetsbiler sikrer, at du kan finde den rette model til lige nøjagtig det behov, som du måtte have – og indenfor dit budget. Vi forhandler nemlig både nye såvel som brugte biler i flere forskellige prisklasser.

Bilforhandler i Ringsted – Ring og hør mere

Ønsker du at se nærmere på nogle af vores mange forskellige typer af biler, er du altid mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 57 61 44 88 eller sende en mail til info@jmas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde din nye bil.

Autoriseret BMW, MINI og Honda Service partner

Som autoriseret BMW Service, MINI Service og Honda Service partner formidler vi salg og leasing af nye BMW og MINI biler.
Se de seneste modeller og kampagner her:

Brugte biler i Ringsted

Hos Jørgen Mølgaard A/S i Ringsted har du mulighed for at finde et stort udvalg af brugte biler.

Privat- og erhvervsleasing i Ringsted

Vi er eksperter i leasing og vi hjælper dig med at finde netop den løsning der passer dine behov og ønsker til markedets bedste priser. Vi vil altid give dig en ærlig og sober rådgivning der giver dig tryghed i dit valg BMWeller MINI leasing.

Åbningstider

[iva_bhrs name=”salg”]
[iva_bhrs name=”vrksted”]
[iva_bhrs name=”lager”]

Følg os på Facebook

Er du på udkig efter en BMW eller MINI?
Gå på opdagelse lige her »