Privat- og erhvervsleasing i Ringsted

Vi er eksperter i leasing og vi hjælper dig med at finde netop den løsning der passer dine behov og ønsker til markedets bedste priser. Vi vil altid give dig en ærlig og sober rådgivning der giver dig tryghed i dit valg BMW Leasing eller Honda Leasing.

Vi udbyder leasing løsninger fra de bedste udbydere på markedet. Vores krav til leasing partner er høje og vi arbejder derfor sammen med: Interdan Leasing, Breinholt Flexleasing og Santander.

Med de mange leasing former og selskaber der gør sig i leasing er det lidt af en jungle. Der findes reelt få selskaber der er reelle leasing selskaber og der dermed har storkunde aftale med SKAT og godkendt af finanstilsynet.

Mange kalder sig leasing selskaber uden reelt at være det og er heller ikke reelle bilforretninger.

Vi er ikke et leasingselskab men tilbyder gennem vores partnere følgende leasing løsninger:

Denne leasing form er meget udbredt også for nye biler og går i korte træk ud på af der kun betales afgift for den periode som bilen benyttes.

I grundtræk kan ydelse for denne form for leasing betragtes som bestående at to elementer, Nemlig finansierings andel for bil uden afgift og afgift bidrag til SKAT.

Fordele ved flexleasing er ofte at den samlede omkostning i perioden er lavere end afskrivning og finansiering omkostning ved almindeligt køb. Ydermere har man ikke risiko ved evt. afgift nedsættelser – hvor blot aftalen tilpasses ny afgift.

Denne leasing form er for folk som har et stort erhvervsmæssigt kørselsbehov og også ønsker at benytte bilen privat – men derimod ikke ønsker at blive beskattet af bilen. Modellen er velegnet hvis forholdet mellem privat og erhvervskørsel er 40/60 og ved stigende erhvervsmæssig andel.

Splitleasing er baseret på en flexleasing aftale hvor alle omkostninger ifm. driften hver måned fordeles efter det kørselsregnskab som genereres af den tracker der skal monteres i bilen og hver måned udlæses af leasing selskabet.

Splitleasing kan også kombineres med en operationel aftale.

Dette er all inklusive løsningen hvor service mm. er en del af leasing ydelsen og ikke mindst du ved hvad hele din leasing periode har kostet – da leasingtager i disse aftaler ikke har pligt til anvisning af køber efter endt leasing periode.

Tilvalg:

Til vores leasing aftaler kan vi tilbyde følgende ekstra ydelser:

Dækservice

Afhentningsservice ved service og reparation læs mere her

Udvidet garanti – optil 5 år

Faldgrupper ved leasing – Problemer ved leasing:

Som leasing tager er der faldgrupper ved Flexleasing som man skal være opmærksom på:

Rest værdi: Er denne realistisk ? Det er svært for ikke erfarne at vurdere om den i leasing aftalen nævnte restværdi er realistisk, men et godt råd er at sammenligne flere ens annoncerede biler og spørge forhandleren hvordan den er beregnet.

Førstegangsydelse: Bliver hele denne brugt til afskrivning på bilen eller er der beløb som nærmest forsvinder i regnestykket!

Garanti: Husk at du som udgangspunkt ikke har garanti på en leasing bil med mindre at du får særskilt dokumentation på dette. Garanti på leasing biler er der altid på vores BMW og Honda biler.

Henvisningspligt: På flexleasing aftaler er det oftest leasing tager der skal henvise en køber til bilen efter endt leasing periode og hvis restværdi f.eks. er for stor ift. Markedet. Der er som oftest ikke km i flexleasing aftaler, men kører man mere end hvad der angivet i aftalen skal man regne med ekstra afskrivning, som vil være til betaling ved endt periode.

Operationel leasing:

Ved operationel leasing er de eneste risiko betaling for overkørte kilometer og udbedring af skader efter endt leasing periode som er ud over almindeligt slid.

Bil Import:

Finder du din drømme bil i udlandet hjælper vi gerne med importen, syn afregning af afgift eller evt. leasing af bilen.

Har du en bil stående uden afgift kan vi hjælpe med at få den ud at køre. Både som leasing eller med fuld afgift. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Telefon:
+45 57 61 44 88

Salgsafdeling:
rh@jmas.dk

honda_lille

Er du på udkig efter en BMW eller MINI?
Gå på opdagelse lige her »